Ge er ut på en matresa med oss, tillsammans upptäcker vi världen genom maten, drycken & människorna. Vår kvällsmeny har transformerats till en rasslade matresa genom alla världens kök. 10 nya rätter från 10 olika länder tar plats på menyn varannan månad.

I Kvarteret tas råvarorna om hand av människor med brinnande passion för så väl hantverket som branschen. Kockar, bartenders, bagare och servitörer, alla med ett och samma mål, att skapa en upplevelse att längta tillbaks till.  


Halstrad råbiff – Sverige 🇸🇪  

Halstrad råbiff med schalottenlök, kapris & picklad beta, rödvinsky, kryddsmör & gröna bönor i senaps-vinegrette 


Tuna tostada – Mexico 🇲🇽 

Friterad tortilla, avokadokräm, MSC tonfisk, queso fresco, vinnegrette på havtorn & habanero 

Croquetas de pollo – Spanien🇪🇸

 Krispigt friterade kroketter fyllda med skånsk majskyckling, torkad yoghurt & ”sourcream n’ onion” dipp 

Falafel – Syrien🇸🇾

Friterade kikärtsbollar, Zaatar, spenat, citron, lökkräm & auberginecaviar 

Southern fried chicken – USA 🇺🇸

Potatobun, picklad gurka, vattenmelon, isad silverlök & habaneromajjo 

Baobao buns – Kina 🇨🇳

Sötstarkt rökigt fläsk, picklad gurka & pak choi i ångat bröd 

Souvlaki – Grekland🇬🇷

Kolgrillad ibericogris, citron, oregano, fatlagrad fetaost & yoghurt 

General Tsos chicken – Kinatown NY 🇺🇸/🇨🇳

Wokat friterat kycklinglår, torkad chili, salladslök, ingefära & vitlök 

Glace au four -Frankrike🇫🇷

Havtornsorbet & vaniljglass på browniebotten med italiensk maräng 

 Blodapelsintarte- Italien 🇮🇹

Bakad blodapelsincurd, pate sucree, vispad färskost & mandelkaramell 

Alla salta rätter 139 :-  Alla söta rätter 95 :- 

Vi rekommenderar 3 rätter per person men allra bäst är att dela flera rätter kring bordet. 

Informera personalen om era allergier!