NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER – GE ER UT PÅ EN MATRESA MED KVARTERET ERIKSTORP

Vi är stolta att tillhöra en bransch som alltid försöker vända problem till möjligheter. Inför det nya året står vi alla i samhället kvar inför de starkaste restriktionerna sen pandemin bröt ut.

Att resa är något som vi tror alla drömmer om nu mer än någonsin. Men tålmodigt får vi alla försöka ta vårt ansvar och reda ut pandemin först innan vi förhoppningsvis kan ge oss ut och upptäcka snart igen. Men nedslås inte av detta.

Låt oss tillsammans istället starta det nya året med att upptäcka världen genom Kvarteret Erikstorp. Vi har gjort om vår meny tillfälligt under de första månaderna för att ge er chansen att upptäcka allt från exotiska platser till långweekenden i Paris.

Vi vill bjuda in er till en härlig resa i gastronomins tecken. Vi kommer ha tre olika avgångar på alla rätter. Antingen äter ni dom på plats här i Kvarteret eller så kan ni välja att ta hem upplevelsen. Väljer ni att ta hem den så har ni två alternativ.

Ni kan hämta den färdig att äta direkt, snabbt och smidigt, eller kan ni välja en tredje variant där ni avslutar det sista i hemmet. Detta tredje alternativ är ett superroligt sätt för att involvera alla i upplevelsen. Ni kommer vara medskapare i upplevelsen och på köpet få en större förståelse för både matlagningen och råvarorna. Kanske kan hela familjen delta i köket och tillredningen. Oavsett vad ni väljer så kommer vi finnas här för er och laga mat genom hela den tuffa perioden som vi har framför oss innan vi kommer ut på andra sidan.

Vi hoppas vi ses även under dessa mörka månader. Utan er är vi ingenting. Vi kan inte nog tacka er för 2020. Nu tar vi sikte tillsammans för ett ljusare 2021! Spänn fast er för nu åker vi! ✈️🇺🇸🇨🇳🇯🇲🇫🇷🇯🇵🇲🇽🇹🇷🇮🇹🇸🇪😃👍#kvartereterikstorp#borstahusen#landskrona#resmedkvartereterikstorp