Kalljäst 24h. 400 grader stenugn. 

Vi ger er vår version på världens mest geniala maträtt, Erikstorps pizza.

På främst italienska råvaror bygger vi vår pizza, degen bakar vi på Molina Caputo, finmalt vetemjöl från Neapels enda kvarn. 

Mozzarellan levereras direkt från det lilla Ekologiska mejeriet i Köpenhamn, La Treccia. Världens bästa och färskaste mozzarella enligt oss. 

Tomatsåsen kokar vi på konserverad San Marzano tomat. Köttig och solmogen, precis som vi vill ha den. 

Detta är grunden för Erikstorps Pizza. 


Margarita 

Tomatsås, basilika, lagrad ost & mozzarella

125 :-

Margarita Bianco 

Bechamel, lagrad ost, mozzarella & basilika  

125 :- 

Marzano 

Tomatsås, mozzarella, olivolja & basilika

125 :- 

Formaggio 

Tomatsås, lagrad ost, mozzarella & gorgonzola 

140 :-

Amandine

Bechamel, lagrad ost, rosmarin, vitlök och potatis   

140 :- 

Stracciatella 

Tomatsås, stracciatella från La Treccia, olivolja & basilika

150 :- 

Getost 

Bechamel, getost, honung, syltad rödlök, valnötter & svartpeppar.

150 :-  

Bruschetta 

Lagrad ost, mozzarella, hackade tomater, persilja vitlök & olivolja 

150 :-

Tartar 

Tomatsås, lagrad ost, mozzarella inlagd lök & grovmalet oxinnanlår

165 :- 

Champinjon   

Tomatsås, lagrad ost, mozzarella, champinjon, chili & oliver 

155 :- 

Cotto 

Bechamelsås, prosciutto cotto, färsk vitlök & spenat   

160 :- 

Carbonara

Bechamelsås, parmesanost, mozzarella, pancetta, ägg & svartpeppar 

160 :- 

Ragu

Tomatsås, bechamelsås, lagrad ost, mozzarella & brässerat högrev 

170:- 

CHARKPIZZOR   

Tomatsås, lagrad ost & mozzarella. 

Rökt skinka 130 :- 

Kokt Skinka  – 130 :- 

Coppa – 150 :- 

Salami – 150 :- 

Mortadella

Salami piccante 150 :- 

Nduja – 150 :-

Bresaola – 160 :-