Delat med Offentligt

SKÖNA SÖNDAG I KVARTERET

Nu introducerar vi sköna söndag. En dag där vi hoppas ni upptäcker vår härliga trädgård. Vi sticker ut hakan och säger att det är sommaren skönaste häng. Kom hit, spela lite boule. Låt barnen leka. Bara ha en skön söndag.
Vi kommer dra vårt strå till stacken genom att som grund alltid servera våra populära pizzor. Från 12.00 – 20.00 varje söndag. Det kommer vissa söndagar även att bli musik och underhållning under avslappnade former.

Det blir också dags att inviga Antons senaste bygge, Grillen med står G. Köket tillåts spela ut hela sitt kreativa register och kommer servera riktigt roliga rätter. För er egen skull, missa inte detta. Kolla i evenemangskalendern vad som är på gång och boka era platser.

För att vi ska kunna följa de riktlinjer som finns är bordsbokning ett krav. Detta är för att vi ska kunna styra över avståndet mellan våra gäster. Alla servering kommer att ske vid borden. Detta möjliggör genomförandet att våra så uppskattade mat och musikkvällar.

12 juli – SKÖNA SÖNDAG MED NYMAN & SILJEMARK
Grillköket håller öppet från 15:00
Eld-Meny!
Bergtunga – Eldat smör, bakade betor, pepparrot, nypotatis 250 kr

Majskyckling ”Rotisserie” – grillad hjärtsallad, flädervinäger, blomkål, hasselnöt & Aioli 250 kr

Yakitori Tsukune – Japanska köttbullar på kycklinglår, Mirin, shiso & salladslök 200 kr

Daniel Nyman och Filip Siljemark står för underhållningen med start 16:00

19 Juli – SUNDAY JAZZ
Just denna söndag gästas vi av Jazz ad libitum, talangfulla ungdomar från Helsingborgs musikgymnasium. Underhållningen startar 17:00
Pizzerian är som vanligt öppen från 12.00 till 20.00

26 Juli – SUNDAY BLUES med Dennis Westerberg & Lars Odeholm
Eldmeny – Från 15:00
Pekinganka, hoisinsås, pannkakor & cruditeer 250 kr

Lammkebab, grillad paprika, lökar och bröd 250 kr
Grillad skaldjursplatåHavskräftor, ostron & musslor med tillbehör395 kr

Underhållningen Startar runt 16:00

Detta är ett uppträdande som stöds av Kulturförvaltningen, Landskrona stad med syfte att skapa speltillfällen för lokala artister som på grund av den rådande situationen står utan inkomst.

Länk till bokning för sköna söndag är https://app.waiteraid.com/reservation/?hash=1687cb74eab89aacc2d0239b3f59d488&version=new

Länk till Kalendarium – Här hittar ni information om alla som händer i Kvarteret. https://kvartereterikstorp.se/kalendarium/

Varmt välkomna till Kvarteret i sommar!