18 – 19 april

Det serveras en påskbuffé med ankomst 12:00 – 13:00.

  • Surdegsbröd
  • Danskt rågbröd
  • Syrat smör
  • Matjessill
  • Gräddfil
  • Gräslök
  • Hackad rödlök
  • Branteviksill
  • Senapsill
  • Ägg Royal med västerbottensost
  • Varmrökt lax
  • Rödbetsgravad lax
  • Ägg & dillmajonnäs
  • Hovmästarsås
  • Pesto på ramslök och hasselnötter
  • Köttbullar
  • Färskkorv från Bondens Skafferi
  • Potatissallad med vårprimörer
  • Kolgrillat påsklamm marinerat i ramslök & citron
  • Sauce bordelaise
  • Tartiflette – Fransk potatisterrin med reblouchonost
  • Rabarberkompott med havrecrumble & vanilj

495:-

Varmt välkomna!

Gå tillbaka