BRUNCHEN ÄR DÖD, LÄNGE LEVE BRUNCHEN!

Vår kära brunch har varit en central spelare i Kvarteret sedan vi slog upp portarna för snart 10 år sedan. Varje söndag har man kunnat känna doften av nygräddade äggakakor och stekt fläsk över hela Borstahusen, men allting har ett slut och brunchbuffernas tid på Erikstorp är nu över.

Brunchen är nu tillbaka i helt ny och fräsch tappning. En tallriksserverad brunch, med moderna versioner på klassiska brunchrätter som samsas med ljuvliga mellanrätter från alla världens kök.

Brunchen är ett gyllne tillfälle även för uppiggande förfriskningar. Därför blandas det serveras det från baren goda cocktails, färskpressad juicer & kaffe bryggs på finaste bönor från Lilla Kafferosteriet och vinlistan är minst sagt välfylld.

Rätterna beställs enligt a la carte modellen eller kör man på en set meny bestående av 4 rätter för 275 kr. Givetvis är pizzaugnen igång hela dagen för den som hellre vill ha pizza. Brunchen serveras varje lördag och söndag 12:00 – 15:00. Alla rätter är take away kompatibla och då beställer man enkelt i vår app.